• Sourcing Solutions
  • Services & Membership
  • Help & Community

Quick Details

  • Type: Storage Trays
  • Use: Sundries
  • Material: Metal
  • Metal Type: Iron
  • Feature: Eco-Friendly, Each piece is uniquely finished
  • Place of Origin: Fujian, China (Mainland)
  • Brand Name: Magi
  • Model Number: FM13E879
  • Color: Antique Red/Yellow
  • Size: L:40.7x10cm S:30.5x8.5cm
  • Design: Rooster
  • Quality: High quality and durable
  • Hanger: Sawtooth Hanger
  • 100% handemade: Yes
  • Usage: Storage
  • Shape: Round
  • MOQ: 100pcs/item

Packaging & Delivery

Packaging Details Each into a bubble wrap,then 4 sets into an outer export carton
Delivery Time 45-60 days after confirm the order

Specifications

Unique Chic Rooster Antique Metal Tray
1.Made of metal
2.size:L:40.7x10cm S:30.5x8.5cm
3.100% Handmade
4.MOQ:100pcs/item

Unique Chic Rooster Antique Metal Tray

 

1.Made of metal
2.size:L:40.7x10cm  S:30.5x8.5cm
3.100% Handmade
4.MOQ:100pcs/item

 

 

  

         This is a lovely beautiful retro wood decorative garden metal tray .The edging is meant to look slightly rustic,hangs easy via the bracket on the back, it would look awesome in any room in your home ,and would make a great gift for friends and family or for yourself .

     Any color,any size , and any design can be available, just choose your preferred design.

 

Product name

Tray

Product number

FM13E879

Material

Metal

Dimensions

L:40.7x10cm  S:30.5x8.5cm

Design

Any design can be available and welcome OEM design

Price

Welcome to send email requesting newest price

Delivery date

45 days

Payment terms

T/T, West Union, L/C at sight

MOQ

100PCS

 

                                                          

 

 

      we are a manufacturer and exporter of home decorations in China, specializing in producing a wide range of wood, metal, bamboo and wood & metal items. Our main products include bookmarks, candle holders, hooks, gift boxes, wall plaques, photo frames, mirrors,small furniture, clocks and small decorative items

 

 

1.  Question1: Can we custom the products?

     Answer: Yes,  Custom-make is always welcome, as per client's own design and artworks,material,size and thickness, special sign function requirements.

 

2.  Question2: What is your MOQ?

     Answer: Our MOQ is 100 pieces of per item.

 

3.  Question3: How much is the sample?

     Answer: The sample fee comes twice as the bulk product price.

 

4.  Question4: What is the sample production delivery time?

     Answer: We need 7-10days to finish the sample production

 

5.  Question5: What is the bulk production delivery time?

   Answer: We need 35-60days to finish the production after confirm the order.

6.  Question6: What is the payment terms?

     Answer:  30% deposit after confirm the order, the balance will be paid upon receiving the copy of shipping documents.

 

7.  Question7: What products could you supply for customers?

     Answer:  Our products including clock, hook, wood sign, metal sign, gift box, canvas painting, wall mirror, wine box, photo frame, candle holder, wood letter, furniture and other home decor

 

8.  Question8: Where is your market?

     Answer:  We sell our products to EU, USA, Austria, Asia, Middle East and many other market.

 

If you interested in any of our product,or you have specific requirment for any of our item, pls do not hesitate to contact us. Thanks a lot!  

                       

 

 

 

 

 

Transaction History of the Supplier

Below is the information about the supplier's transactions conducted via Alibaba.com. If you require further details regarding the transaction data, please contact the supplier directly.

Transaction Overview

Transactions

Transaction Details

This supplier has completedtransactions with buyers from .

Shipping Destination
Transaction Value
Transaction Date
Email to this supplier
Trade Assurance
China (Mainland) | Manufacturer, Trading Company
Transaction Level:
Supplier Assessments:
2 Transactions 2,000+
The supplier’s transactions conduted via Alibaba.com in the past 6 months.
The supplier supports Trade Assurance – A free service that protects your orders from payment to delivery.
Supplier's Trade Assurance Limit: US $304,000
Learn More