Flower Pattern Wooden Antique Cream Cabinet

FOB Reference Price:Get Latest Price
US $59.5-65 / Piece | 100 Piece/Pieces (Min. Order)
Supply Ability:
1000000 Piece/Pieces per Month
Port:
FUZHOU
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Type:
Living Room Furniture, Living room furniture
Specific Use:
Living Room Cabinet
General Use:
Home Furniture
Material:
Wood
Wood Style:
Panel
Panel Type:
MDF
Appearance:
Antique
Size:
56*36*92cm, 56*36*92cm
Place of Origin:
Fujian, China (Mainland)
Brand Name:
Magi
Model Number:
FM14G00250
Color:
Cream
Design:
Can be made as your request
Quality:
High quality and durable
Feature:
With Drawer
MOQ:
100pcs per item
100% handemade:
Yes
Usage:
Hom Decoration
Style:
Antique
Packaging & Delivery
Packaging Details
Each into a bubble wrap,then into an outer export carton
Delivery Time
35-45 days after confirm the order

Specifications

Flower Pattern Wooden Antique Cream Cabinet
1.Made of wood
2.Size:56*36*92cm
3.100% Handmade
4. MOQ:100pcs/item

   Flower Pattern Wooden Antique Cream Cabinet 

 

1.Made of wood
2.Size:56*36*92cm
3.100% Handmade

4. MOQ:100pcs/item

 

 

 

 

  

         This is a lovely beautiful retro wood decorative cabinet.The edging is meant to look slightly rustic,hangs easy via the bracket on the back, it would look awesome in any room in your home ,and would make a great gift for friends and family or for yourself .

     Any color,any size , and any design can be available, just choose your preferred design.

 

Product name

Antique Cream Cabinet

Product number

FM14G00250

Material

wood

Dimensions

56*36*92cm

Design

Any design can be available and welcome OEM design

Price

Welcome to send email requesting newest price

Delivery date

45 days

Payment terms

T/T, West Union, L/C at sight

MOQ

100PCS

 

                           

 

                         

 

 

      we are a manufacturer and exporter of home decorations in China, specializing in producing a wide range of wood, metal, bamboo and wood & metal items. Our main products include bookmarks, candle holders, hooks, gift boxes, wall plaques, photo frames, mirrors,small furniture, clocks and small decorative items

 

 

1.  Question1: Can we custom the products?

     Answer: Yes,  Custom-make is always welcome, as per client's own design and artworks,material,size and thickness, special sign function requirements.

 

2.  Question2: What is your MOQ?

     Answer: Our MOQ is 100 pieces of per item.

 

3.  Question3: How much is the sample?

     Answer: The sample fee comes twice as the bulk product price.

 

4.  Question4: What is the sample production delivery time?

     Answer: We need 7-10days to finish the sample production

 

5.  Question5: What is the bulk production delivery time?

   Answer: We need 35-60days to finish the production after confirm the order.

6.  Question6: What is the payment terms?

     Answer:  30% deposit after confirm the order, the balance will be paid upon receiving the copy of shipping documents.

 

7.  Question7: What products could you supply for customers?

     Answer:  Our products including clock, hook, wood sign, metal sign, gift box, canvas painting, wall mirror, wine box, photo frame, candle holder, wood letter, furniture and other home decor

 

8.  Question8: Where is your market?

     Answer:  We sell our products to EU, USA, Austria, Asia, Middle East and many other market.

 

If you interested in any of our product,or you have specific requirment for any of our item, pls do not hesitate to contact us. Thanks a lot!