Unique Trip Style Metal Antique Table Clock

  • 100 - 4999 Pieces
    $21.00
  • 5000 - 9999 Pieces
    $20.49
  • >=10000 Pieces
    $19.98
Color:
as picture
Customization:
Customized logo (Min. Order: 300 Pieces)
Customized packaging (Min. Order: 300 Pieces)

More

Graphic customization (Min. Order: 300 Pieces) Less
Report Suspicious Activity
Overview
Quick Details
Place of Origin:
Fujian, China
Brand Name:
Magi
Model Number:
FM14G01006
Material:
Metal
Type:
Digital
Color:
Antique cream
Size:
36x50x17cm
Design:
Luggage
Quality:
High quality and durable
Feature:
Each piece is uniquely finished
Hanger:
Sawtooth Hanger
100% handemade:
Yes
Style:
Shabby
Usage:
Decorative
MOQ:
100pcs per item
Supply Ability
Supply Ability:
1000000 Piece/Pieces per Month
Packaging & Delivery
Packaging Details
Each into a bubble wrap,then 2pcs into an outer export carton
Port
FUZHOU

Unique Trip Style  Metal Antique Table Clock         

 

  

         This is a lovely beautiful retro lock shape metal clock.The edging is meant to look slightly rustic,hangs easy via the bracket on the back, it would look awesome in any room in your home ,and would make a great gift for friends and family or for yourself .

     Any color,any size , and any design can be available, just choose your preferred design.

 

Product name

Table Clock

Product number

FM14G01006

Material

Metal

Dimensions

36x50x17cm

Design

Any design can be available and welcome OEM design

Price

Welcome to send email requesting newest price

Delivery date

45 days

Payment terms

T/T, West Union, L/C at sight

MOQ

100PCS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                        

                                   

 

 

      we are a manufacturer and exporter of home decorations in China, specializing in producing a wide range of wood, metal, bamboo and wood & metal items. Our main products include bookmarks, candle holders, hooks, gift boxes, wall plaques, photo frames, mirrors,small furniture, clocks and small decorative items

 

 

 

 

1.  Question1: Can we custom the products?

     Answer: Yes,  Custom-make is always welcome, as per client's own design and artworks,material,size and thickness, special sign function requirements.

 

2.  Question2: What is your MOQ?

     Answer: Our MOQ is 100 pieces of per item.

 

3.  Question3: How much is the sample?

     Answer: The sample fee comes twice as the bulk product price.

 

4.  Question4: What is the sample production delivery time?

     Answer: We need 7-10days to finish the sample production

 

5.  Question5: What is the bulk production delivery time?

   Answer: We need 35-60days to finish the production after confirm the order.

 

6.  Question6: What is the payment terms?

     Answer:  30% deposit after confirm the order, the balance will be paid upon receiving the copy of shipping documents.

 

7.  Question7: What products could you supply for customers?

     Answer:  Our products including clock, hook, wood sign, metal sign, gift box, canvas painting, wall mirror, wine box, photo frame, candle holder, wood letter, furniture and other home decor

 

 

8.  Question8: Where is your market?

 

     Answer:  We sell our products to EU, USA, Austria, Asia, Middle East and many other market.

 

 

If you interested in any of our product,or you have specific requirment for any of our item, pls do not hesitate to contact us. Thanks a lot!